hattiesburg xxx Burik kelate sex tape

Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.

Ikram menghulurkan tangan untuk bersalaman dengan Suhana. Ibarat seorang guru, Suhana menasihati mereka supaya sambung belajar.Suhana memandang ke arah ku, aku memberi isyarat angguk. Suhana kemudian mencium tangan Zaini pula, bagaikan isteri diorang pulak lagaknya. Cewah, aku dalam stim memandang je bini aku bersyarah.Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul.Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.

Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia.Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru lepas bersalin, penuh dengan susu.Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.Sue tersenyum memandang kamera sambil buah dada kiri nya dipicit tangan lelaki yang besar hitam dan berbulu. Setelah selesai aku meminta isteriku menghantar MMS buah dada dia yang dipancut air mani Khairul. Aku mahu Suhana ceritakan secara terperinci bagaimana dia boleh have seks dengan Khairul di dalam kereta.