Makcik gemok sex blogspot

Yang heran boleh pulak mat saleh ni melayan bawak pi beli baju siap pegang tangan lagi. Tapi memang tak dapat disangkal, bapok sana lagi cun dari pompuan-pompuan tulen. Tapi sebelum nak ke jeti tu, dia bawak gi cave ala-ala Batu Cave. Tourist guide dalam feri that day English power gila, slang American, muka pun agak hensem. Seriau gak masa naik, dah la ko nak masuk laut, pakai boat camni. Apa-apa pun seb baik semua (especially aku) tak mabuk masa naik ni. Ala-ala Xango gak aku tengok sebab dia kata sesuai untuk orang yang baru lepas operation cancer, sakit buah pinggang, etc. Aku tengok En Wan pun macam dah tak reti nak cakap omputih, terus aku angkat bontot slow-slow pi main pasir ngan Redza. Kalau nak tau aku ngan En Wan beza camne, ko tengok kulit Redza ngan bapak dia. Aku sampai from Phuket 7pm semalam, singgah Bangi ambik keta dulu, siap makan sebab Mak aji dah masak. Perkataan yang mempu mengexplainkan segala-galanya. Jumaat lepas, kalau ikut nawaitu, 5.30pm sharp aku nak blah dari ofis. So, aku ayat dia lebih kurang, dia suruh aku siapkan proposal malam tu jugak aku kena email kat dia. Malam tu aku stay up sampai kol 2am siapkan report. Aku gi bawak laptop baru yang takde install streamyx line rumah Mak Aji.

makcik gemok sex blogspot-3

Dari jauh ko nampak batu tinggi, bila ko lepas batu tu, ko nampak daratan, pastu kampung-kampung nelayan. Bila ko sampai je kat perkarangan pulau tu, serta-merta suara riuh-rendah orang dok tawar-tawar harga. Penuh ngan gerai-gerai kecik atap nipah, bersusun je ngan rantai siput berjurai-jurai. Kepada sesiapa yang materialistik macam aku tapi sangat malang berhusbandkan lelaki yang make dunno no matter ko tarik muka patblas or ko hentak-hentak kaki masa jalan tanda protes ataupun ko ugut no sex for 2 weeks, dia tetap anggap Gem Gallery tu macam muzium yang hanya boleh dilihat tapi tak boleh disentuh apatah lagi nak dibeli.

Malam tu Redza tido awal, aku ngan En Wan tengok Meet Joe Black..pastu...pastu.. Feri stop kejap kat area Maya Bay, tempat ni ada dalam satu scene cerita apa ntah, tapi En Wan kata citer Leonardo d Caprio. Aku yang tak bersnorkling ni sila naik speed boat ke beach.

Journey nak pi Pulau James Bond ni jauh gak, dengan bus je dah sejam, pastu dari jeti nak ke pulau tu naik boat 45 minit. Seb baik aku tak bawak Mak Aji ngan Pak Aji sekali. And untuk malam terakhirnya kat Phuket, aku pekena tomyam lagi. Habis angkat segala tangan kaki nak bagi dorang paham. Excited gamaknya jumpa orang yang boleh cakap Jepun.

Masa kena pakai life jacket, cam ye-ye je tau pakai. Kebanyakkan orang sana tak reti sangat cakap omputih, so guna la segala prop yang ada. Baru la aku nampak ramai rupanya orang Malaysia datang Phuket. Makan la nasik putih ngan salad ngan bawang goreng. So dia pun tegur la, ntah apa menatang dia cakap aku tak paham, terussssssss mamat tu beralih ke meja kitorang.

Oleh kerana merasakan yang aku ni dah dewasa, aku pun berpindah dari rumah ibubapa dan menyewa bilik bujang. Jawatan Kosong : Setiausaha Peribadi Eksekutif Untuk wanita muda sahaja Gaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus komisyen)Kelayakan:-Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon.-Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan.-Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik.-Sanggup dan berani berdikari.-Bekerja secara... Hidup dalam dunia ni, sapertimana orang tua kata ada asam garamnya. Mungkin masin yang dimaksudkan itu adalah PAHALA dan masam tu DOSA.

Walaubagaimanapun keduadua PERASA itu selalunya menjadi bahan penting MASAKAN seharian.On the day we all balik KL, pagi tu pegi elephant trekking. Aku tak suka tak suka tak suka tak suka benda yang tinggi dan bergerak-gerak. Ada satu part, gajah ni nak kencing, dia punya mengaum (gajah mengaum ke?? Terbayang gajah ni buat willy pastu lari masuk hutan, pastu langgar pokok, aku tersangkut kat dahan, pastu aku jatuh kepala terhentak kat batu, lepas tu aku hilang ingatan...la aku imagine bukan-bukan. Kalau ribut ke, arus kuat ke, kampung ni insyaallah tak kena. Tourist guide tu kata, walaupun kampung ni tengah-tengah laut, tapi kat sini satu-satunya kawasan yang ada fresh water and dia kata jangan tanya mana sumbernya, dia sendiri tak tau mana datang. Cara bot-bot ni masuk dalam kawasan pulau James Bond ni pun macam bot-bot pedagang dulu-dulu, beratur je tunggu giliran nak pass ganja. En Wan la orang paling happy akhirnya dia nampak pulau ni depan mata. Tapi sebab makan ramai-ramai benda sedap pun jadik tak sedap, dengan berpeluhnya, dengan penat, kepala aku dah nampak katil je. Malam tu uncle sebelah guna wireless, pehhhhhh, dia tak secure lak line dia. Banyak pahala uncle sebelah tolong aku siapkan report. Tima kasih ye..:) Our first destination was to the Gem Gallery. Malam lepas balik dari Phi Phi Island memang letih maut punya. Sampai hotel mandi-mandi, 3 beranak sekali masuk lam bathtub, jimat air. Yang tourist guide 2nd day ni, muka piauuu Thai, English sangat la susah aku nak paham. Dibuatnya ombak besar, melambung-lambung aku dalam tu. Journey dalam 45 minits to 1 hour jugak dengan boat sebab arus kuat jugak that day. Tapi sampai kat sana aku jugakkkkk yang lelebih shopping. En Wan pandang je muka aku seolah-olah muka dia kata . Terus aku teringat kat ..:) Jumpa kedai tulis melayu. Pandai Mak Aji, cam tau-tau je menantu ngan cucu dia konfem kelaparan sebab aku memang takkan masak. Tapi training dah la lambat habis, elok aku nak angkat beg laptop je bos aku cakap Tak ke maha bangsat jawapan tu? Pak Aji lak kalau bab simpan barang konfem dia lupa mana dia letak.Jadi, terpulanglah kepada induvidu membuat pilihan untuk...Kali ini N menemui pembaca situs Cerita Lucah Melayu ucapan timakacih kerana sudi membaca kisah N dan salam sejahtera. Mamai sekejap, baru teringat kami tidur di rumah Kak ngah malam tadi, dalam bilik si Along Edi, anak Kak ngah yang tua. Mandi hadas sebab malam tadi sempat aku meminta difuck oleh Abang N.Dia tak marah, dialu-alukan lagi ko bukak plastik baju tu untuk ko test.