Melayu lendir tumblr

Aku amat stim sebenarnya sambil berfantasi bini aku di rogol sekumpulan Mat rempit. Bermula sekadar suka2, aku mula mengajak Suhana menonton video lucah di laptop ku setiap kali ingin berhubungan seks.

melayu lendir tumblr-52

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.Kerjaya isteriku sebagai jurumekap atau orang panggil mak andam pengantin memang selalu membuat dia outstation ke serata negeri.Kebanyakan tempat memang dia drive sendiri sorang2.Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue.

Aku memancutkan air mani yang pekat dan banyak hingga Sue tersedak dan menadah tangan menakung air mani yang keluar.

Aku kemudian menyuruh Sue menelan semua air mani itu.

Aku ada terbaca no fap thread di forum body building. Pancut hanya sebulan sekali bila air mani dah banyak dan full tank. Kami juga semakin jarang berhubungan seks kerana aku semakin busy di pejabat.

Aku selalu berpesan pada Suhana yang ini semua ‘teasing’ je, jadi jangan curang.

Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.

Berdenyut kote aku dengar cara dia cerita punya details and macamana supaya diorang tak kantoi.